2014 ~ Korset *Elken DX by Liza

Saturday, 13 December 2014

Arm Shaper Hot Item

New product launched by Elken.
Arm Shaper Special Edition.


Boleh ke kecilkan lengan dan hapuskan lemak-lemak berlebihan dan menggeleber di situ? 
Actually boleh cuma perlukan urutan dan tarikan lemak yang konsisten setiap hari. Tapi kini dengan Arm Shaper ni, anda pakai setiap hari, hasilnya perghhh memang superb!


Buat mereka yang ada lengan menggelebeh dan melambai-lambai tu, wajib ada Arm Shaper ni ok! 
Sangat-sangat selesa dan tidak panas. Boleh dipakai dengan apa sahaja baju untuk gaya yang lebih ekslusif!

Mmg superb. Tak cuba rugi. 
Call/Whatsapp Liza at 012.313.1405 for 
FREE TRIAL.

Thursday, 3 April 2014

Start your own business today

Anda Nak Buat Bisnes?
Anda Ada Modal? Tapi Tak ada Idea?
Anda Ada Idea, Tapi Tak tahu menguntungkan @ tidak?
Anda Ada Idea, Tapi tiada masa?

Nak dpt income dengan mudah dan sgt cerdik...
tak perlu jual produk tapi dpt produk..
Marketing Plan baru yg sngat2 menguntungkan...
"We are the most largest group in Malaysia that using social media marketing for network marketing industry"

Company dah almost 20yr, sales last year RM800mil without any commercial advertising... Top 5 Human Developers. Telah melahirkan hampir 100 jutawan berincome RM1,000,000.00. 
YOUR moneyback is GUARANTEEEE!!
=> 1st mth, Share with 4 frens income RM9000.00
=> 2nd Mth, Share with 2 frens income RM15,000.00
=> 3rd Mth, Share with 2 frens income RM54,000.00
=> 4th mth, Monitoring and helping income RM127,000.00


Singapore dah buat last year, dah buktikan berjaya dlm 9 bulan..

Di malaysia plan baru launching 1 March 2014...
Siapa yg nak tau dan percaya kita akan xplain...


"Kenapa nak jalan susah utk dpt income sedangkan ada plan yg begitu simple mcm ni"

*Our distributor program for those who wish to do the business as a partime basis. 




 Come join us today!!
CALL/WHATSAPP 0123131405 Liza. 
Plan terhad tahun ni sahaja!!!!

Saturday, 22 February 2014

Alhamdulillah finally CCM in business

Assalamualaikum & selamat Pagi.

Luarbiasa... 
Percaya tapi Mcm tak percaya... upline selalu ckp...
"MESTI PERCAYA DULU, PASTI DPT KEMUDIAN"

Itu yg berlaku pd I & hubby... Kami berjaya capai pangkat tertinggi Crown Council Manager, CCM hanya dalam 8 bulan berbisnes. Sungguh2 luarbiasa...

Terlebih dahulu, Alhamdulillah. Terima kasih Allah krn mengurniakan kami kesihatan yg baik, serta memudahkan segala urusan dgn rezeki yg melimpah ruah dgn izinNya. Semoga perniagaan kami mendapat rahmat dan keberkatan dariNya yg maha kuasa.

Terima kasih kepada direct leader kami, RSM Mariam Gojes yg membuka peluang perniaggaan yg sgt2 simple diaplikasi dan diduplikasi. Tanpa beliau pastinya kami tiada disini. 

Sebelum tu terima kasih kepada Sykt Elken krn memberi peluang kpd kami untuk melakukan perniagaan yg cukup2 mantap dgn produk SUPERPOWER serta plan pemasaran yg sgt simple untuk diduplikasi. Menyediakan platform untuk kami menuntut ilmu secara percuma, menggunakan tools percuma, WIFI percuma serta Coffee percuma. Everything is FREE. Cuma perlu ajak kawan dtg sembang2 sambil berkongsi peluang. Mmg tak ada sykt yg seperti ELKEN diluar sana. Sungguh luarbiasa.
Jutaan terima kasih kpd my leader yg tk putus2 membantu dan membimbing kami, from nothing to something, zero to hero, nobody to somebody. Merupakan record breaker & jutawan terpantas sykt, MCCM Sharul & MCCM Arisha. Mereka tidak pernah putus asa membantu rangkaian untuk berjaya seperti mereka. Kami ingin berjaya seperti mereka. Hidup dgn membantu org lain berjaya. Menikmati kehidupan yg lebih bermakna. Best...
Terima kasih juga kepada upline kesayangan kami MCCM 2b WanHanum. Mereka umpama HERO. Tidak pernah letih, kesana kesini, keutara keselatan, ketimur dan kebarat. Demi untuk membantu, mereview, memberi solution dan strategi semata2 untuk melihat kejayaan kami. Mereka sentiasa ada disaat kami memerlukan. Walaupun rangkaian mereka teramat besar, kagumnya terasa seperti mereka selalu disisi kami sentiasa memberi semangat dan membimbing kami dalam perjuangan menggapai impian di Elken. 

You guys are amazing and we are very2 inspired with the spirit that you have. Melihatkan cara mereka berkerja, tak sabar rasenya untuk kami membantu rangkaian kami sepertimana yg dilakukan oleh mereka kepada kami. Semoga Allah shj yg dapat membalas budi dan jasa kalian. Aminn...

Tak lupa pada direct leader CCM SayedDyana yg juga sama2 capai status CCM pada bulan yg sama. Kalian menjadi pembakar semangat untuk kami berjaya. Tahniah CCM Sayed kerana bakal mengeluarkan BMW F30 tak lama lagi.

Terima kasih jugak kepada barisan senior upline the legend MCCM HataSheeda (Puppy & Mummy) dan MCCM HadiJoC. 

Semoga perjuangan kami untuk membantu rangkaian akan lebih berjaya dgn melahirkan leader2 hebat seperti upline2 kami.

Photo & Video shoot for Winners Nite 2014.
Sesi temuramah dgn krew.
My CBP Dreamteam. Congrats.
Let joins US at CBP Dreamteam.
Do Call/Whatsapp Liza at 
0123131405 for more bisnes info.

Thursday, 30 January 2014

DX Verve Bonanza CNY 2014

Hi Ladies!!!
New promotion at www.lizaelken.com
Buy 1 Fullset of DX Verve


Get this item for FREE.

Thermos Cookware bernilai RM500+/-


Payment can be made in
CASH / 
Credit Card / 
Monthly installment as low as RM140+/-

Call/SMS/Whatsapp 
Liza at 012.3131405 NOW for more info


Ramai yg telah berpuas hati dgn DX Lingerie Verve. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...