April 2013 ~ Korset *Elken DX by Liza

Friday, 26 April 2013

bajet lari setiap bulan

Ini sebagai contoh sahaja pendapatan both hubby and wifey di KL sebanyak RM8000. Keadaan sekarang dah tak sama macam dulu... 

Everything now is MONEY, MONEY,MONEY.... 

Trip London Mac 2013

Alhamdulillah. Thanks to ALLAH
Finally, My Dream comes true. Never thought I can be here. It is not about "Durian datang bergolek" or "Rezeki tercampak". When you really work on it, it will be yours. When you believe in yourself, You can make the different. 

Holiday for 10 days and 7 nights, di Kota London dan Paris was so amazing !!!. Everyone sgt2 enjoy. Yg paling best, menyanyi2 gumbira dalam bas. Menjerit2 keseronokan. Mmg enjoy giler. Susah nk expresskan how was the situation. Perasaan mcm2. Sungguh2 teruja. Mmg tak hengattt... hi3. 

Corset lingerie DX by elken

PENGENALAN KORSET LINGERIE ELKEN DX
Korset ELKEN DX adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan. Korset jenama nombor satu ini telah diiktiraf dan diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...