Cara fitting korset DX ~ Korset *Elken DX by Liza

Saturday, 25 May 2013

Cara fitting korset DX

Salam 1 Malaysia.


Mcmana nak fitting korset DX Elken ini dgn betul? 
Mesti ramai yg terfikir nak pakai corset ini susah...

Sebenarnya tak susah pun. Mula2 pakai mesti tak biasa lagi. Tp lepas seminggu, mesti tak ada masalah punyer.

Hari ni nak share, how to do korset fitting dgn cara yg betul.
1. Pakai LG (long girdle) macam pakai seluar. Lepas itu, tarik ke atas sampai pusat. Bagi tutup Kek Lapis yang ade tu. then next step, usap perut dari arah bawah ke atas 10x and ke kiri ke kanan 10x 

2. Pakai WN(Waist Nipper) (pastikan reben berada di tengah2 n sama rata dengan LG.) kalau pakai sendiri pastikan kita cangkuk dari depan. Yela xkn korang gigih nak cangkuk dr arah belakang kn. lepas dah habis cangkuk lipat WN then pusing ke depan. Usap dari arah bawah ke atas 10x. Kiri kanan 10x 

3. Pakai bra. Pakai macam biasa. Then bongkokkan badan macam rukuk. Masuk tangan dalam bra tarik lemal2 degil then mampatkan . Ulangi utk yg sebelah pulak. Payudara anda akan montok. 

4. Body shaper pakai mcm pakai baju. Kegunaan nya untuk support bra n badan kita. Bila pakai baju ketat n fit xde lah nampak benjolan unta kat belakang tu kan 

That's it. Simple dan pasti berkesan. 
Kalau X paham jangan risau.sebab uolls semua boleh tengok video ni.
video

Kalau masih lg ada kemusykilan or pertanyaan, bole
Call/SMS Liza 012.313.1405 or 
Email norliza4549@gmail.com or 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...